Projecten

Door de jaren heen heeft REDACO bouw- en klusbedrijf een uitgebreide klantenkring opgebouwd waarvoor wij wisselende opdrachten hebben uitgevoerd.
Bekijk hieronder enkele projecten.

Keuken en woonkamer

Bij dit project hebben we de voorgevel veranderd. Tevens hebben we een nieuwe keuken geplaatst en de woonkamer aangepakt.

Voorgevel

Hier hebben we van een bestaande gevel van 2 ramen een gevel gemaakt met 3 langwerpige ramen. Het metselwerk is zowel binnen als buiten aangepast. Tevens hebben we hier mooie kunststof kozijnen geplaatst. Binnen en buiten netjes afgewerkt.

Badkamer

Hier heeft Redaco een complete badkamer gerenoveerd. Van het slopen tot de laatste kitnaad heeft Redaco hier een mooie badkamer van weten te maken.

Terras

Hier hebben we 2 verschillende voorbeelden van een terras die Redaco heeft gerealiseerd.

We hebben hier rondom een muur van betonbielzen toegepast om een mooie hoogte te bereiken aan de chalets. Met de buitenterrassen zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Ook ziet u dat we hier gelijk een kunststof tuinhuis, kunststof windscherm en een zonnescherm hebben geplaatst.

Kunststof Tuinhuisjes

Hier ziet u een aantal verschillende tuinhuisjes van Redaco. Deze zijn allemaal zelf gemaakt. Dus elke maat die u wenst kan. Het zijn houten geraamtes die aan de binnenzijde bekleed zijn met houtenplaten en aan de buitenzijde bekleed zijn met kunststofdelen(dit kan in verschillende kleuren en materialen). Ook de overstekken zijn van kunststof alsmede de deur en evt. een raam.

Ook heeft u een aantal opties zoals: fundering leggen, aluminium dakgootjes, isoleren van wanden en/of plafond, elektra aanleggen, kunststofplafond binnenzijde, rubberen vloertegels.

Kunststof Windschermen

Op deze foto’s ziet u een aantal voorbeelden van kunststof windschermen die Redaco heeft geplaatst. Er wordt hier gewerkt met degelijke kunststof kozijnen, dubbelglas, stalen palen die in de beton worden gezet met een kunststof paal als afwerking. Het kozijn aan de bovenzijde wordt afgewerkt met een aluminium ligger. Alle maten zijn mogelijk.

Dakkapel

Op de eerste foto ziet u een bestaande dakkapel die we hebben aangepakt. Deze hebben we opnieuw bekleed in de Keralit. Verder zitten er nieuwe kunststof kozijnen in en de overstekken hebben we ook in de kunststof gezet. Hier hebben we ook gelijk de goot en smetplank in de kunststof gezet.

Op de andere foto’s is een compleet nieuwe dakkapel te zien. Deze hebben we ter plaatse traditioneel gebouwd. Ook hier is gebruik gemaakt van Keralit als bekleding en een kunststof kozijn.

Kunstgras

Redaco is van alle markten thuis! Wij leveren ook kunstgras, inclusief leggen.
Op deze foto’s is een mooi resultaat van kunstgras te zien.
Ook hebben we hier kunststof windschermen en een terrasoverkapping geplaatst.
Het tuinhuisje heeft hier een nieuwe kunststof deur + raam gekregen.

Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten